naar Bolsterturfs natuur

naar de hoofdpagina van Bolsterturfs natuurnaar Stoekennaar Stoekiesnaar Landschapnaar Jacht en Jagennaar Bosboevennaar Schoorsveld
naar Gab.ai van Bolsterturfnaar tweets van Bolsterturfnaar YouTube van Bolsterturfnaar Fotoshownaar Slideshownaar Gedichten verzameld door Bolsterturfnaar Over (bolster)turf en Bolsterturf

Bosboeven

1.
Bosboef Staatsbosbeheer en de stoute jongen

Staatsbosbeheer vernielt in broedtijd en zoogtijd (1)
Staatsbosbeheer vernielt in broedtijd en zoogtijd 7 Staatsbosbeheer vernielt in broedtijd en zoogtijd 20
Staatsbosbeheer vernielt in broedtijd en zoogtijd 13 Staatsbosbeheer vernielt in broedtijd en zoogtijd 15
Staatsbosbeheer vernielt in broedtijd en zoogtijd 18 Staatsbosbeheer vernielt in broedtijd en zoogtijd 27 Staatsbosbeheer vernielt in broedtijd en zoogtijd 5 Staatsbosbeheer vernielt in broedtijd en zoogtijd 24 Staatsbosbeheer vernielt in broedtijd en zoogtijd 22 Staatsbosbeheer vernielt in broedtijd en zoogtijd 35
Staatsbosbeheer vernielt in broedtijd en zoogtijd 37 Staatsbosbeheer vernielt in broedtijd en zoogtijd 41 Staatsbosbeheer vernielt in broedtijd en zoogtijd 8 Staatsbosbeheer vernielt in broedtijd en zoogtijd 42 Staatsbosbeheer vernielt in broedtijd en zoogtijd 29 Staatsbosbeheer vernielt in broedtijd en zoogtijd 11

Zo krom!
Wanneer een stoute jongen een eendennest vernielt,
de eieren van de eend of haar pulletjes kapot maakt,
schreeuwt men in kranten en in social media  moord en brand.

Wanneer dierenbeul Staatsbosbeheer in april en mei,
dat is in lentetijd, dat is in broedtijd, dat is in zoogtijd,
met grof geweld bomen velt, zo bos, eieren en veel levens vernielt,
dan schreeuwen zelfs de politici en bestuurders van Nederland niet.

Broedvogels van Staatsbosbeheer Boswachterij De Pan in 2013

woensdag 26 april 2017

Reeën koppie aan koppie

2.
Het is mei. Alle vogeltjes leggen een ei
en Staatsbosbeheer verwoest bos met timbertanks

Het is mei. Alle vogeltjes leggen een ei, en Staatsbosbeheer verwoest bos (5)
Het is mei. Alle vogeltjes leggen een ei, en Staatsbosbeheer verwoest bos (18) Het is mei. Alle vogeltjes leggen een ei, en Staatsbosbeheer verwoest bos (19)
Het is mei. Alle vogeltjes leggen een ei, en Staatsbosbeheer verwoest bos (2) Het is mei. Alle vogeltjes leggen een ei, en Staatsbosbeheer verwoest bos (11)
Het is mei. Alle vogeltjes leggen een ei, en Staatsbosbeheer verwoest bos (8) Het is mei. Alle vogeltjes leggen een ei, en Staatsbosbeheer verwoest bos (4) Het is mei. Alle vogeltjes leggen een ei, en Staatsbosbeheer verwoest bos (10) Het is mei. Alle vogeltjes leggen een ei, en Staatsbosbeheer verwoest bos (17) Het is mei. Alle vogeltjes leggen een ei, en Staatsbosbeheer verwoest bos (9) Het is mei. Alle vogeltjes leggen een ei, en Staatsbosbeheer verwoest bos (15)
Het is mei. Alle vogeltjes leggen een ei, en Staatsbosbeheer verwoest bos (3) Het is mei. Alle vogeltjes leggen een ei, en Staatsbosbeheer verwoest bos (1) Het is mei. Alle vogeltjes leggen een ei, en Staatsbosbeheer verwoest bos (12) Het is mei. Alle vogeltjes leggen een ei, en Staatsbosbeheer verwoest bos (13) Het is mei. Alle vogeltjes leggen een ei, en Staatsbosbeheer verwoest bos (16) Het is mei. Alle vogeltjes leggen een ei, en Staatsbosbeheer verwoest bos (14)

Reeën koppie aan koppie

3.
Ook op bevrijdingsdag bevrijdt
Staatsbosbeheer zijn staatsbos van hout

Ook op bevrijdingsdag bevrijdt Staatsbosbeheer zijn staatsbos van hout (3)
Ook op bevrijdingsdag bevrijdt Staatsbosbeheer zijn staatsbos van hout (10) Ook op bevrijdingsdag bevrijdt Staatsbosbeheer zijn staatsbos van hout (6)
Ook op bevrijdingsdag bevrijdt Staatsbosbeheer zijn staatsbos van hout (1) Ook op bevrijdingsdag bevrijdt Staatsbosbeheer zijn staatsbos van hout (2) Ook op bevrijdingsdag bevrijdt Staatsbosbeheer zijn staatsbos van hout (4) Ook op bevrijdingsdag bevrijdt Staatsbosbeheer zijn staatsbos van hout (5) Ook op bevrijdingsdag bevrijdt Staatsbosbeheer zijn staatsbos van hout (7) Ook op bevrijdingsdag bevrijdt Staatsbosbeheer zijn staatsbos van hout (8)
Ook op bevrijdingsdag bevrijdt Staatsbosbeheer zijn staatsbos van hout (9) Ook op bevrijdingsdag bevrijdt Staatsbosbeheer zijn staatsbos van hout (11) Ook op bevrijdingsdag bevrijdt Staatsbosbeheer zijn staatsbos van hout (12) Ook op bevrijdingsdag bevrijdt Staatsbosbeheer zijn staatsbos van hout (13) Ook op bevrijdingsdag bevrijdt Staatsbosbeheer zijn staatsbos van hout (14) Ook op bevrijdingsdag bevrijdt Staatsbosbeheer zijn staatsbos van hout (15)
Ook op bevrijdingsdag bevrijdt Staatsbosbeheer zijn staatsbos van hout (16) Ook op bevrijdingsdag bevrijdt Staatsbosbeheer zijn staatsbos van hout (17) Ook op bevrijdingsdag bevrijdt Staatsbosbeheer zijn staatsbos van hout (18) Ook op bevrijdingsdag bevrijdt Staatsbosbeheer zijn staatsbos van hout (19) Ook op bevrijdingsdag bevrijdt Staatsbosbeheer zijn staatsbos van hout (20) Ook op bevrijdingsdag bevrijdt Staatsbosbeheer zijn staatsbos van hout ( )

Bevrijdingsdag en ik in De Pan.
Ik vond het daar echt niet fijn.
Zo veel bos kapot gemaakt.
Door timbertanks.

vrijdag 5 mei 2017

Reeën koppie aan koppie

4.
STOP Staatsbosbeheer
om in broedtijd Boswachterij De Pan in de pan te hakken

Staatsbosbeheer is hiermee gestopt, mòest stoppen

Waar Staatsbosbeheer stopte met in broedtijd bos gruwelijk te vernielen (1)
Waar Staatsbosbeheer stopte met in broedtijd bos gruwelijk te vernielen (2) Waar Staatsbosbeheer stopte met in broedtijd bos gruwelijk te vernielen (3)
Waar Staatsbosbeheer stopte met in broedtijd bos gruwelijk te vernielen (4) Waar Staatsbosbeheer stopte met in broedtijd bos gruwelijk te vernielen (5)
Waar Staatsbosbeheer stopte met in broedtijd bos gruwelijk te vernielen (6) Waar Staatsbosbeheer stopte met in broedtijd bos gruwelijk te vernielen (7) Waar Staatsbosbeheer stopte met in broedtijd bos gruwelijk te vernielen (8) Waar Staatsbosbeheer stopte met in broedtijd bos gruwelijk te vernielen (9) Waar Staatsbosbeheer stopte met in broedtijd bos gruwelijk te vernielen (10) Waar Staatsbosbeheer stopte met in broedtijd bos gruwelijk te vernielen (11)
Waar Staatsbosbeheer stopte met in broedtijd bos gruwelijk te vernielen (12) Waar Staatsbosbeheer stopte met in broedtijd bos gruwelijk te vernielen (13) Waar Staatsbosbeheer stopte met in broedtijd bos gruwelijk te vernielen (14) Waar Staatsbosbeheer stopte met in broedtijd bos gruwelijk te vernielen (15) Waar Staatsbosbeheer stopte met in broedtijd bos gruwelijk te vernielen (16) Waar Staatsbosbeheer stopte met in broedtijd bos gruwelijk te vernielen (17)

Reeën koppie aan koppie

5.
Staatsbosbeheer bewerkt in broedtijd bij jachthut perceel onlandwei

Staatsbosbeheer ploegt in broedtijd bij jachthut deel van onlandwei (2)
Staatsbosbeheer ploegt in broedtijd bij jachthut deel van onlandwei (3) Staatsbosbeheer ploegt in broedtijd bij jachthut deel van onlandwei (4)

Reeën koppie aan koppie

6.
Het Staatsbosbeheer 'oogst' ook beuken

Gebleste beuk in Boswachterij De Pan van Het Staatsbosbeheer (2)

Reeën koppie aan koppie

7.
Stichting Brabants Landschap gaat als een gek tekeer

Stichting Brabants Landschap gaat als een gek tekeer in zijn bos (3)
Stichting Brabants Landschap gaat als een gek tekeer in zijn bos (1) Stichting Brabants Landschap gaat als een gek tekeer in zijn bos (2) Stichting Brabants Landschap gaat als een gek tekeer in zijn bos (4) Stichting Brabants Landschap gaat als een gek tekeer in zijn bos (5) Stichting Brabants Landschap gaat als een gek tekeer in zijn bos (6) Stichting Brabants Landschap gaat als een gek tekeer in zijn bos (7)
Stichting Brabants Landschap gaat als een gek tekeer in zijn bos (8) Stichting Brabants Landschap gaat als een gek tekeer in zijn bos (9) Stichting Brabants Landschap gaat als een gek tekeer in zijn bos (10) Stichting Brabants Landschap gaat als een gek tekeer in zijn bos (11) Stichting Brabants Landschap gaat als een gek tekeer in zijn bos (12) Stichting Brabants Landschap gaat als een gek tekeer in zijn bos (13)
Stichting Brabants Landschap gaat als een gek tekeer in zijn bos (14) Stichting Brabants Landschap gaat als een gek tekeer in zijn bos (15) Stichting Brabants Landschap gaat als een gek tekeer in zijn bos (16) Stichting Brabants Landschap gaat als een gek tekeer in zijn bos (17) Stichting Brabants Landschap gaat als een gek tekeer in zijn bos (18) Stichting Brabants Landschap gaat als een gek tekeer in zijn bos (19)

Het is zomer, prachtig wandelweer in herrielandschap:
Stichting Brabants Landschap gaat als een gek tekeer,
in 't bos De Lange Bleek alleen toegankelijk voor
houtarbeiders en hobbyjagers.

Ree (1)

Stichting Brabants Landschap
Jachtstichting Brabants Landschap
Veeboerstichting Brabants Landschap
Stalmeststichting Brabants Landschap
Drijfmeststichting Brabants Landschap
Bomenkapstichting Brabants Landschap
Insecteninpakstichting Brabants Landschap
Prikkeldradenstichting Brabants Landschap

maandag 4 september 2017

Reeën koppie aan koppie

8.
Haast alle heideleven is DOOD

Vloekend witte feesttent op Verboden Toegang-venoever

Toen:
Hoe schoon op de wereld ... (pps)

"Hoe schoon op de wereld
De zomerse hei
Dat is hier op aarde
De hemel voor mij"

Claire

En toen was ook in lente, herfst en zomer
de heide prachtig mooi, vol van vogel- en insectenleven

Nu:
Hoe schoon op de wereld ... (mp4)

Haast alle heideleven is DOOD
akeleien, bijen, vlinders en insecten goeddeels DOOD

Dit heideDOOD met ondank aan
Bayer, Monsanto, EU-regering. NL-regering,
De Landschappen, Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer
alsmede gif- en drijfmest vee-industrieboeren

donderdag 26 oktober 2017

Reeën koppie aan koppie

9.
Staatsbosbeheer knettergek dierenbeulnatuurbeheer

Staatsbosbeheer Oostvaardersplassen dierenbeulerij

Staatsbosbeheer 'oogst' bosbomen in broed- en zoogtijd

De Oostvaardersplassen van Staatsbosbeheer: een hel voor dieren

Staatsbosbeheer laat tussen rasters en roosters opgesloten dieren verhongeren

dinsdag 31 oktober 2017

Reeën koppie aan koppie

Willem Annen
naar WebalizerFout 401Fout 403Fout 404Fout 500Hermelijnnaar Sitemap.xmlnaar Robots.txtDe patrijzen zijn zowat wijlen en er is haast geen haas meer overnaar foto Video wachtnaar Webalizer
bolsterturf@bolsterturf.nl

naar de hoofdpagina van Bolsterturfs natuurnaar Stoekennaar Stoekiesnaar Landschapnaar Jacht en Jagennaar Bosboevennaar Schoorsveld
naar Gab.ai van Bolsterturfnaar tweets van Bolsterturfnaar YouTube van Bolsterturfnaar Fotoshownaar Slideshownaar Gedichten verzameld door Bolsterturfnaar Over (bolster)turf en Bolsterturf

naar de hoofdpagina van Bolsterturfs natuur